[18 feb] Programma Lustrumfeest

Dit seizoen bestaat d’ELFT 20 jaar! Om dit te vieren heeft de Lustrumcommissie een gaaf programma opgezet voor alle leden:

16.00-18.30 uur: Jeugdactiviteit
19.00-20.30 uur: Game Night
20.30-02.00 uur: Dance Dance Dance

Jeugdactiviteit
Alle Jeugdleden (van Leszwemmen badje 1 t/m Jeugd A waterpolo 18 jaar) zijn uitgenodigd voor de Jeugdactiviteit. We verzamelen om 15.30 uur in het Clubhuis en starten om 16.00 uur in het zwembad met een te gekke apenkooi spelletjesdag in het water! Na 1,5 uur in het water heeft iedereen vast grote trek, dus zijn alle Jeugdleden en hun ouders / begeleiders uitgenodigd om mee te eten aan een grote friettafel! Uiteraard wordt er ook voor drinken en snacks gezorgd.

Deelname aan de Jeugdactiviteit is gratis en inschrijven kan via www.d-elft.nl/jeugd

Game Night
Vanaf 19.00 uur start de Game Night. Doe (alleen of in een duo) mee aan het Klaverjastoernooi, laat je dart-skills zien tijdens het Darttoernooi, win mooie prijzen in het d’ELFT Casino, of vermaak je met andere (video)spellen die in het clubhuis staan opgesteld.

Inschrijven voor het Klaverjassen of Darten kan via www.d-elft.nl/gamenight
Voor alle andere spellen is geen losse inschrijving benodigd. Game on!

Dance Dance Dance
We eindigen de Lustrumdag met een groot Lustrumfeest! Om 20.30 uur gaat de dansvloer open en worden er tot in de late uurtjes koude drankjes geserveerd door onze toppers achter de bar. Wil je zeker weten dat jouw favoriete hitjes worden gedraaid? Voeg dan nu alvast jouw nummers toe aan de d’ELFT Lustrum playlist op www.d-elft.nl/spotify

Tot 18 februari!
Lustrumcommissie d’ELFT – lustrum@d-elft.nl