[26 nov] Unieke waterpoloclinic bij d’ELFT, kom kijken!

Op zondag 26 november van 14.00 tot 16.00 uur zal Jan Mensink samen met 2 top waterpoloërs uit de eredivisie (Menno de Bruin en Bilal Gbadamassi) een unieke waterpoloclinic / demonstratie verzorgen in ons thuisbad Kerkpolder. Alle belangstellende en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te kijken en mee te luisteren vanaf de tribune.

Jan Mensink is oud-bondscoach van het dames waterpoloteam uit 2000 en heeft de jaren erna successen behaald bij topclubs in Borculo en Heerenveen. Hij is nu nog steeds actief als trainer op het hoogste niveau bij Schuurman BZC. Hij neemt twee eredivsiespelers mee: Menno de Bruin en oranje speler Bilal Gbadamassi. Bilal geldt als één van de grooste talenten van ons land. In 2000 heeft hij de vierde plaats gehaald op de Olympische zomerspelen in Sydney met het Nederlands damesteam. In de clinic zal Jan Mensink ingaan op diverse basistechnieken en tactieken en richt hij zich specifiek op het trainen van jeugdige waterpoloërs. Deze laatste doelgroep mag dus zeker niet ontbreken op de tribune.

Speel jij in de waterpolo jeugdopleiding van d’ELFT? Zorg dan dat je erbij bent zondag 26 november van 14.00 tot 16.00 uur en verbeter je spel door te leren van de toppers uit het Nederlandse waterpolo!