Help d’ELFT met foto’s en verslagen!

Heb jij een leuke foto van een wedstrijd, (team)uitje, toernooiweekend of wil je een (team)prestatie delen? Dat kan door te mailen naar: media@d-elft.nl , en maak de berichtgeving van jouw vereniging compleet!

Het is alweer ruim zeven jaar geleden dat d’ELFT voor het eerst op Facebook actief was en nu, precies tien jaar later, is daar een Instagram-account bijgekomen. Door middel van beide vormen van sociale media, willen we laten zien dat wij een veelzijdige vereniging zijn met hele leuke leden! Zo delen we graag foto’s, houden we iedereen up-to-date over elk aankomend evenement en zijn er wedstrijdverslagen te lezen. Wellicht heb jij jouw snufferd of naam al eens voorbij zien komen.

Juist omdat we een veelzijdige vereniging zijn, kunnen alle d’ELFT-leden en hun ouders foto’s en belevenissen delen. Het is immers onmogelijk om aanwezig te zijn bij iedere wedstrijd, toernooi, teamuitje, BBQ of Pubquiz en om hiervan foto’s te maken en verslag te doen (ook al is dat wel het streven). Dus heb jij een leuke foto van een wedstrijd, teamuitje of toernooiweekend? Stuur deze op naar: media@d-elft.nl en zie jouw foto terug op de website, Instagram en Facebookpagina van d’ELFT, op het scherm in de kantine én in de nieuwsbrief!

Behalve foto’s zijn ook korte wedstrijdverslagen van harte welkom. Vergeet in dat geval niet te vermelden waar de wedstrijd plaats vond (en tegen welk team er is gespeeld). Verslagen van waterpolowedstrijden die vóór zondagavond 18:00 uur worden gemaild, worden opgenomen in het wekelijkse wedstrijdenverslag.

Vermeld voor de volledigheid bij het versturen van foto’s graag het volgende in je berichtje:
◊ wie/wat er op de foto staat;
◊ wanneer de foto is gemaakt;
◊ en door wie de foto is gemaakt (eventueel ook zijn/haar Instagram-gebruikersnaam voor de credits).

Bedankt en tot ziens op de website, in de nieuwsbrief, op Facebook en/of Instagram!


Ontvang je de d’ELFT nieuwsbrief nog niet? Je kunt je hier aanmelden met jouw e-mailadres, zo blijf je van al het d’ELFT-nieuws op de hoogte!