d’ELFT Waterpolo wedstrijdweekend van 10 & 11 maart

Een wedstrijdweekend met lekker veel thuiswedstrijden!

De  vakantie is voorbij en de waterpoloërs van d’ELFT mogen weer aan de bak! Voor zowel morgen- als zondagmiddag staat er een mooi wedstrijdprogramma klaar met lekker veel thuiswedstrijden in Kerkpolder. Hieronder volgt een overzicht van alle wedstrijden én de bijbehorende bar- & jurydiensten; zo maken we er weer een memorabel en gezellig weekend van met elkaar. Hup d’ELFT!

Ps. Is het jou onduidelijk wat je taken zijn tijdens een bardienst? Lees dan zeker even verder.

Het volledige bar-, jury- en spelleiderrooster is altijd terug te vinden op de website van d’ELFT. Hier vind je ook de barhandleiding, waarin precies is omschreven wat er van je wordt verwacht als je een bardienst staat. Ook zijn hierin duidelijke checklists opgenomen voor het openen en het sluiten. Handig! Moet je openen of sluiten en heb je geen sleutel? Dit zijn de sleutelhouders.

Veel succes & plezier iedereen!


(Wedstrijd)foto’s en/of korte -verslagen delen? Dat kan! Via: media@d-elft.nl