Verslag d’ELFT Waterpolo wedstrijdweekend & jouw bijdrage!

 

Afgelopen weekend zijn er veel spannende wedstrijden gespeeld door de waterpoloteams van d’ELFT, en het leeuwendeel vond ook nog eens plaats in eigen bad: een ideale combinatie voor een uitermate gezellig en sportief wedstrijdweekend!

Voorafgaand aan dit wedstrijdweekend hebben we gevraagd of jullie foto’s en/of korte verslagen van de wedstrijden willen delen, zodat er zo veel mogelijk mooie, spannende en interessante acties van de verschillende (waterpolo)teams opgenomen kunnen worden in het wekelijkse wedstrijdenverslag. Dit weekend is daar door de ouders van de Jeugdspelers al gehoor aan gegeven, en hoe, waarvoor dank! Aan het volledige wedstrijdenverslag van afgelopen weekend wordt momenteel hard gewerkt en deze is, zeer binnenkort, voor iedereen leesbaar.

Voor in de toekomst: heb jij ook een leuke foto van een wedstrijd, (team)uitje, toernooiweekend of wil je een (team)prestatie delen? Dat kan door te mailen naar: media@d-elft.nl, en maak de berichtgeving van jouw vereniging compleet! Verslagen van waterpolowedstrijden die vóór zondagavond 18:00 uur worden gemaild, worden opgenomen in het wekelijkse wedstrijdenverslag.

Vermeld voor de volledigheid bij het versturen van foto’s graag het volgende in je berichtje:
◊ wie/wat er op de foto staat;
◊ wanneer de foto is gemaakt;
◊ en door wie de foto is gemaakt (eventueel ook zijn/haar Instagram-gebruikersnaam voor de credits).

Bedankt en tot ziens op de website, in de nieuwsbrief, op Facebook en/of Instagram!


Ontvang je de d’ELFT nieuwsbrief nog niet? Je kunt je hier aanmelden met jouw e-mailadres, zo blijf je van al het d’ELFT-nieuws op de hoogte!