Trainingstijden waterpolo seizoen 2018-2019

Hierbij presenteren we de trainingstijden seizoen 2018-2019

Bij het opstellen van het trainingsrooster hebben we rekening gehouden met de trainingsfrequentie, het (beperkt) beschikbare badwater en waar mogelijk de voorkeuren rondom het tijdstip van trainen. Ook opgenomen in het trainingsrooster zijn een tweetal visiepunten: het aansluiten of meetrainen van jeugdteams bij de selectietrainingen en het makkelijker maken voor de selectie om mee te helpen met het trainen en begeleiden van de jeugdteams.

Vanwege het (beperkt) beschikbare badwater in Kerkpolder, gaat komend seizoen de heren selectie (H1-H2) onder leiding van hoofdtrainer Richard Oosthoek trainen in sportcentrum Vreelo, de Lier. De vrijkomende uren in Kerkpolder worden ingezet om de druk op bepaalde uren te verlichten en de trainingsuren voor de jeugd uit te breiden.

Zoals gewoonlijk kun je het volledige trainingsrooster vinden op http://d-elft.nl/waterpolo/trainingstijden/.

– WPC d’ELFT