Uitslag Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018

De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld: vandaag is de uitslag bekendgemaakt van de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Helaas geen provinciewinnaar, maar Zwem- en Waterpolovereniging d’ELFT heeft wel de tweede pek weten te bemachtigen binnen de gemeentewinnaars. En daar willen we alle stemmers hartelijk voor bedanken! Iedereen die heeft gestemd maakt kans op één van de mooie prijzen en de desbetreffende winnaars ontvangen van de (Verkiezing Vereniging van het Jaar-)organisatie een berichtje.

d’ELFT op de tweede plaats van de gemeentewinnaars // www.verenigingvanhetjaar.nl

De provinciewinnaars gaan door naar de volgende ronde waarin een vakjury uiteindelijk – tijdens de Nationale Sportweek – de landelijke winnaars bekend maakt. Wij wensen alle sport- en cultuurverenigingen veel succes!