d’ELFT Waterpolo wedstrijdweekend van 15 september

ARE YOU READY? Dit weekend is de start van het wedstrijdseizoen met zowel een competitiewedstrijd als een bekerwedstrijd. Hoog tijd voor een mini-overzicht van dit heugelijke feit!

De wedstrijden in Kerkpolder:
17.00 uur: d’ELFT H1 – De Veerne H1 (ManMeer!-Cup)
18.45 uur: d’ELFT H4 – AZL H2

Het is welliswaar pas een begin maar daarom des te leuker om je clubgenoten te komen aanmoedigen!

Bar- en Jurydiensten:
Heren 4: jullie openen de bar in ons clubhuis om 17.30 uur en bemannen deze tot 18.15 uur. Na het spelen van de wedstrijd mogen jullie (vanaf 19.45 uur) het eigen team, de bezoekers, supporters en het overige publiek voorzien van drankjes en hapjes, waarna er kan worden afgesloten. Voorafgaand dient Heren 4 om 17.00 uur jury te zitten bij de wedstrijd van Heren 1. Op hun beurt zit Heren 1, in de hoedanigheid van Jefta, Daan en Bob, om 18.45 uur jury tijdens de wedstrijd van Heren 4.

Het volledige bar-jury- en spelleiderrooster is altijd terug te vinden op de website van d’ELFT. Hier vind je ook de barhandleiding, waarin precies is omschreven wat er van je wordt verwacht als je een bardienst staat. Daarbij zijn hierin checklists opgenomen voor het openen en het sluiten. Handig! Moet je openen of sluiten maar heb je geen sleutel? Dit zijn de sleutelhouders.

Veel succes & plezier iedereen!


(Wedstrijd)foto’s en/of korte -verslagen delen? Dat kan! Via: media@d-elft.nl