Waterpolo: Jury- en spelleiderrooster online

Hierbij presenteren we het Jury- en Spelleiderrooster seizoen 2018-2019, 1e helft. Deze is gedurende het seizoen te vinden op de website van d’ELFT (via: menu > waterpolo > wedstrijdinformatie > Jury- en spelleiderrooster). Belangrijk: de vrije spelers zijn eveneens ingedeeld.

Let op: aankomend weekend start de competitie en vinden de eerste wedstrijden plaats. Heren 4 dient (naar eigen indeling) als eerste team de jurytafel te bemannen gevolgd door Jefta, Daan en Bob van Heren 1.
Heren 4: jullie openen en sluiten ook die dag volgens het barrooster.

Algemene opmerkingen bij het Jury- en Spelleiderrooster
  • Check s.v.p. geregeld wanneer je achter de jurytafel plaats dient te nemen dit seizoen. Kan je niet? Regel dan zelf vervanging;
  • Dien jij – samen met je mede jurygenoten – de eerste jurydienst van de wedstrijddag te zitten? Zorg dan dat je een half uur vóór de aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig bent. Zo heb je alle tijd om het bad te helpen opbouwen en alle benodigde onderdelen voor het jury zitten in gereedheid te brengen. De toegang tot het zwembad wordt verleend door het team dat de eerste bardienst heeft die dag, check hiervoor eventueel het Barrooster;
  • En denken jullie er ook aan om de scheidsrechter(s) vriendelijk te ontvangen met een drankje?

Iedereen alvast hartelijk bedankt voor de inzet, ook weer in dit nieuwe seizoen!