[30 sept] Ouderhulp gezocht voor eerste niveauwedstrijd

Het seizoen van het wedstrijdzwemmen is overduidelijk gestart: de eerste trainingen zijn geweest, de zwemkalender is per mail verstuurd en de inschrijving voor de eerste wedstrijden zijn verzonden en ontvangen.

En daarom ook de hoogste tijd voor een oproep: we zijn op zoek naar ouderhulp voor zondag 30 september a.s. tijdens de eerste niveauwedstrijd. We kunnen de hulp van zo’n 2 à 3 personen goed gebruiken bij de begeleiding tijdens deze wedstrijd.

De online ‘ouderhulppagina’ is voor dit seizoen nog niet actueel maar het formulier om je als ouderhulp voor deze wedstrijd aan te melden wel: dat kan via deze link. In de week voor de wedstrijd laten we weten waarvoor je bent ingedeeld, dit wordt overigens door de coördinerende vereniging gedaan.

Alvast bedankt!