Waterpolo wedstrijdweekend van 22 september

Eigenlijk was afgelopen weekend slechts een opwarmertje vergeleken met het komende: want dit weekend speelt het leeuwendeel van de d’ELFT-waterpoloteams de allereerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

Er kan zowel in het thuisbad als verschillende uitbaden gespeeld en gejuicht worden. Wanneer en waar? Dat laten we je graag zien:

En ook dit wedstrijdweekend wordt er gewerkt aan het verloop als ware een goed geoliede machine, en daarom graag de handen op elkaar voor de bar- en jurytafel dienstdoeners van deze week:

Het volledige bar-jury- en spelleiderrooster is altijd terug te vinden op de website van d’ELFT. Hier vind je ook de barhandleiding, waarin precies is omschreven wat er van je wordt verwacht als je een bardienst staat. Daarbij zijn hierin checklists opgenomen voor het openen en het sluiten. Handig! Moet je openen of sluiten maar heb je geen sleutel? Dit zijn de sleutelhouders.

Iedereen veel succes en plezier gewenst.
Hup d’ELFT!


(Wedstrijd)foto’s en of korte -verslagen delen? Dat kan! Via: media@d-elft.nl