[6-14 okt] Scheids, bedankt!

Van 6 tot en met 14 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. d’ELFT laat dit uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan! Daarom worden onze scheidsrechters komend en volgend weekend in het zonnetje gezet. Wel zo welkom met dit weer, nietwaar?

Maar even zonder dollen, onze scheidsrechters zorgen ervoor dat alles volgens de spelregels verloopt en dat iedereen kan genieten van de watersport. Of dat nu het wedstrijdzwemmen of het waterpolo is.
De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. In de Week van de Scheidsrechter wordt er daarom aandacht gevraagd voor de official en wordt er waardering uitgesproken voor deze groep. Zij maken het immers mogelijk dat er wekelijks in de zwembaden competities kunnen plaatsvinden. En daarom…

Scheids, bedankt!