Waterpolo wedstrijdweekend van 6 oktober

Er staat weer een sportief weekend voor de deur. De waterpolowedstrijden concentreren zich dit keer op zaterdag, wanneer er maar liefst veertien teams in actie komen. Zowel in ons thuisbad als in verschillende uitbaden zullen de d’ELFT-teams weer hard werken voor die felbegeerde drie punten. Het is eerlijk verdeeld: in Kerkpolder spelen zeven teams, de overige zeven spelen buiten Delft.

Hoe dat precies in elkaar steekt? Dat zie je in het onderstaande overzicht:

Een mooie competitieronde, ook om naar te komen kijken en aan te moedigen! Je drankjes worden dit weekend verzorgd door een afgezant van de onderstaande teams en ook de jurydiensten brengen we graag nog even onder de aandacht:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan het natuurlijk voorkomen dat je een keer niet kan (mannen van Heren 1?), tijdig een dienst ruilen is dan uiteraard altijd een optie. Zorg er in ieder geval te allen tijde voor dat jouw diensten gecoverd zijn zodat jouw team- of clubgenoten niet de dupe worden van een incomplete (of totaal afwezige) jurytafel of onbemande bar.

Iedereen veel succes en plezier gewenst!
En vergeet niet een foto of een verslagje te delen. Verstuur deze naar media@d-elft.nl.