WWW van 10&11 november

Er staat een heel mooi waterpoloweekend voor ons klaar. Wel vijftien wedstrijden worden er aankomend weekend gespeeld door de waterpoloteams van d’ELFT, waarvan het merendeel in eigen badwater. Zaterdag 10 november is het helemaal jackpot, dan wordt er maar liefst van vier uur ‘s middags tot tien uur ‘s avonds gespeeld door d’ELFT-teams in het ‘eigen’ Kerkpolderbad. 

Er wordt uiteraard niet voor niets gespeeld, ieder team sluit de week graag af met drie punten. Maar in sommige gevallen kon dit nog wel eens extra leuk en spannend worden. Zo nemen de meiden van de Jeugd-BM het om 17.30 uur in Kerkpolder op tegen WSG NieMo. Het is aan onze meiden om hun vijfde positie te handhaven. Aansluitend spelen Dames 2 en De Kempvis om drie punten, de teams nemen respectievelijk de eerste en derde plaats in op de competitieranglijst. Na de wedstrijd van Dames 1  (eerste plaats) tegen Aquadraat (elfde plaats) speelt Heren 2 (eerste plaats) om 20.30 uur tegen de Kempvis (derde plaats). De zaterdag wordt afgesloten door de mannen van Heren 1 (tweede plaats), die het opnemen tegen de nummer vier uit de competitie: De Gouwe uit Waddinxveen.

Een compleet overzicht van het hele wedstrijdweekend vind je hier:


Ook dit weekend zorgen we er met elkaar voor dat alles in de kantine en langs de badrand weer op rolletjes verloopt. En daarom de handen op elkaar voor de clubgenoten die dit weekend de bar- en jurydiensten verzorgen:

Veel plezier & succes allemaal!