WWW van 17 november

Het is bijna weekend en dus hierbij alle info over de komende speelronde. Onze jongens en meisjes uit de Jeugd-DG starten zaterdag om 16.45 uur in eigen bad waar ze het opnemen tegen de nummer één uit de competitie. Zelf staat onze Jeugd-DG op de derde plaats dus dat kon nog wel eens een spannende wedstrijd worden! Hierna spelen de jongens van onze Jeugd-CJ tegen ZPS om de zevende plek, gevolgd door de herenteams 7, 6, 5 en 3. Ook in diverse uitbaden wordt er gespeeld zaterdag: zo gaan onze meiden uit Jeugd-BM bij SVH op bezoek, zal Heren 4 het opnemen tegen NZ&PC in Noordwijk en reist Heren 2 af naar Z&PC Rotterdam. Dames 3 is het enige damesteam dat dit weekend een wedstrijd speelt en wel tegen BZC in Bergambacht. Tot slot neemt Heren 1 het in Zoetermeer op tegen WZC.

Iedereen is overal van harte welkom om de d’ELFT-waterpoloërs aan te moedigen dit weekend!

Dan nog even dit: aankomend weekend spelen er twee Jeugdteams in eigen bad (Jeugd-DG en Jeugd-CJ), hiervoor zijn spelleiders ingedeeld. En omdat de Jeugd-DG de eerste wedstrijd in Kerkpolder speelt, dienen de ouders van dit team te openen en de eerste bardienst te verzorgen. Dit kan en mag minimaal een half uur voorafgaand aan de wedstrijd, zo kunnen de juryleden ook de jurytafel en het speelveld tijdig in gereedheid brengen. Alvast bedankt! (Informatie over de sleutelhouders en de barinstructies)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Uiteraard wensen we iedereen veel plezier en succes! En we kijken uit naar (actie)foto’s van het wedstrijdweekend. Mail ze naar: media@d-elft.nl.