WWW van 1&2 december

Voor de waterpoloërs van d’ELFT staat er voor komend weekend een heel mooi programma klaar, maar liefst zeven thuiswedstrijden worden er zaterdag gespeeld. Dat belooft een gezellig weekend te worden! Kom je ook de spelers aanmoedigen?

Om 16.00 uur trapt Jeugd-CJ het wedstrijdweekend af in eigen bad tegen Z&PC Rotterdam. Daarna speelt Heren 6 tegen SCOMZeehondDuck, gaat het de mannen lukken om de vijfde positie terug te pakken? Dames 3 gaat om 17.30 te water en speelt tegen De Linge/PCG uit Gorinchem. De dames worden opgevolgd door de meiden van Jeugd-BM, zij spelen om 18.15 uur de revanche tegen ZPB H&L Productions. Om 19.00 uur speelt Dames 1 een belangrijke wedstrijd tegen De Linge. Na een bitter gelijkspel tegen de nummer drie afgelopen weekend hopen de dames de koppositie te heroveren. Het belooft een spannende wedstrijd te worden dus kom ze vooral aanmoedigen! Hierna neemt Heren 2 het op tegen ZVL-1886 om 19.45 uur en tot slot speelt Heren 1 om 20.30 uur tegen OZV uit Harmelen. Ook buiten Delft wordt er gespeeld: Jeugd-BJ speelt om 17.30 uur tegen de Kempvis in Spijkenisse, Heren 5 gaat op bezoek bij Sassenheim en Heren 4 speelt in Waddinxveen tegen Z&PC De Gouwe.

d’ELFT Dames 1 tijdens de wedstrijd tegen ZPS in Bergambacht. Helaas werd er met 4-4 gelijk gespeeld tegen de nummer drie.

Om 19.00 uur speelt Dames 1 een belangrijke wedstrijd tegen De Linge/PCG. Gaat het hun lukken om de koppositie te heroveren? Het belooft een spannende wedstrijd te worden dus kom ze vooral aanmoedigen!

Zondag sluiten Dames 2 (om 14.oo uur, thuis) en Heren 3 (om 14.30 uur, uit) het wedstrijdweekend af met hun wedstrijd tegen respectievelijk De Reigers en ZVVS.

Ouders van Jeugd-CJ: om 15.30 uur dient de toegang tot het zwembad en het clubhuis verleend te worden, zodoende kunnen de eerste jurydienstdoeners van de dag het wedstrijdbad in gereedheid brengen en kunnen de scheidsrechter(s) tijdig ontvangen worden. Om 17.00 uur nemen de ouders van de Jeugd-BM de bardienst van jullie over.

Zaterdag start Dames 3 samen met Gabi met de eerste jurydienst van de dag. Zondag bemand Heren 2 de jurytafel tijdens de wedstrijd van Dames 2.

Iedereen veel plezier & succes gewenst.
En kom zeker de waterpoloteams aanmoedigen!