Laatste WWW van 2018: 15&16 december

Wat vliegt de tijd, Sinterklaas is ons land weer uit en we kunnen bijna aan de oliebollen. Maar eerst full focus op aankomend weekend: dan spelen de d’ELFT waterpoloteams hun laatste wedstrijden van 2018.

Zaterdag 15 december komen de meeste teams in actie.Onze Jeugd-EG start dit weekend op zaterdagmiddag om 14.30 uur in Kerkpolder. Hier zullen ze het opnemen tegen BZ&PC, het team uit Bodegraven staat vierde in de competitie. Lukt het de jongens en meisjes van d’ELFT om deze plek over te nemen? Iets later op de dag spelen de meiden uit Jeugd-BM tegen de nummer 1 uit de competitie: ZVVS. Om 19.10 uur speelt Heren 4 in Den Haag om de eerste plaats tegen De Reigers. Ook spannend: Dames 1 (2e plaats) treft om 20.00 uur in Kerkpolder Z&PC Rotterdam (3e plaats). Genoeg reden om alle teams flink aan te komen moedigen! Zondag sluit Heren 5 het laatste wedstrijdweekend van 2018 af in Den Haag tegen DES.

Jeugd-CJ en Heren 1 komen dit weekend niet in actie. Beide teams hebben afgelopen weekend hun laatste wedstrijd van 2018 gespeeld. Jeugd-CJ heeft de wedstrijd in Leiden van de nummer 2 (tegen ZVL-1886) helaas verloren met 11-4. Heren 1 won in Den Haag met 6-9 van De Reigers en gaan als Winterkampioen de tweede helft van het wedstrijdseizoen in. Kom vooral je clubgenoten aanmoedigen tijdens dit laatste wedstrijdweekend mannen!

Veel plezier en succes komend weekend!