Bar-, Jury- & spelleiderrooster: tweede helft seizoen 2018-2019

Beste waterpoloërs en waterpolo-ouders,

Na de winterstop starten we in 2019 met de tweede helft van het seizoen. Ter voorbereiding zijn zowel de barbezetting als het Jury- en spelleiderrooster afgerond. Beide zijn online te raadplegen op de website van d’ELFT.

Tot slot een paar punten van aandacht:

  • Check s.v.p. geregeld wanneer je als spelleider of achter de jurytafel en de bar plaats dient te nemen dit seizoen. Kan je niet? Regel dan zelf vervanging;
  • Dien jij – samen met je mede-jurygenoten – de eerste jurydienst van de wedstrijddag te zitten? Zorg dan dat je een half uur vóór de aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig bent. Zo heb je alle tijd om het bad te helpen opbouwen en alle benodigde onderdelen voor het jury zitten in gereedheid te brengen. De toegang tot het zwembad wordt verleend door het team dat de eerste bardienst heeft die dag, check hiervoor eventueel het Barrooster;
  • En denken jullie er ook aan om de scheidsrechter(s) vriendelijk te ontvangen met een drankje?
  • Dien je – volgens het Barrooster – te openen? Op een wedstrijddag dient dit een half uur voorafgaand aan de eerste wedstrijd te gebeuren. Zodoende kan het bad en de jurytafel op tijd in gereedheid worden gebracht voor de wedstrijden.
  • Wij willen alle leden vragen om de bardiensten nauwkeurig over te nemen opdat we elkaar, ons publiek, de officials en de teams op visite te allen tijde van een drankje kunnen voorzien.

PS. Het Barrooster is als volgt te vinden op de website: menu > Algemeen > Clubhuis en barrooster. En het Jury- en spelleiderrooster via: het menu > Waterpolo > Wedstrijdinformatie > Jury- en spelleiderrooster.