Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen (eindelijk) online

Door technische problemen heeft het even geduurd, maar de wedstrijdkalender voor het wedstrijdzwemmen staat online. Deze is te vinden via het kopje Wedstrijdzwemmen > Wedstrijdinformatie > Wedstrijdkalender 2018-2019, of door direct naar http://d-elft.nl/wedstrijdzwemmen/wedstrijdkalender/ te gaan.

De wedstrijden in de lijst zijn “aanklikbaar”. We zullen proberen om voor elke wedstrijd een link te plaatsen naar de startlijst en (na afloop) naar de uitslagen van de wedstrijd. Alle informatie in de kalender is onder voorbehoud, dus tijden en locaties kunnen nog worden aangepast.

Onderaan de kalender staat een omschrijving van elke wedstrijd(soort) en voor wie deze wedstrijd bedoeld is. Zet de data voor de wedstrijden die voor jou bestemd zijn alvast in je agenda, dan hoef je er zo min mogelijk af te zeggen in het nieuwe jaar!