WWW van 13 april: de laatste speelronde + terugblik

Ongelooflijk hoe snel zo’n wedstrijdseizoen voorbij vliegt. De waterpoloteams van d’ELFT mogen zich gaan opmaken voor de allerlaatste wedstrijden komend weekend. En er is ook al groot nieuws: Heren 1 en Heren 4 zijn beiden kampioen! Zaterdag 13 april gaan we dat, en nog veel meer, eens goed met elkaar vieren.

afgelopen weekend

Afgelopen weekend werden er belangrijke wedstrijden gespeeld. In het bijzonder door Dames 1  en Heren 1. De dames speelden zaterdagavond in Leerdam tegen de directe concurrent en nummer #1: De Linge/PCG. Ondanks al het harde werk, de vele mooie acties en een uitzinnige groep d’ELFT-supporters bleek De Linge te sterk voor onze dames (8-5). We feliciteren Dames 1 van De Linge/PCG dan ook met het kampioenschap en wensen het team veel succes en plezier komend seizoen. Onze dames kunnen komend weekend hun wedstrijdseizoen met opgeheven hoofd lekker in eigen bad afsluiten.

d’ELFT Dames 1 voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Linge/PCG

Een deel van het support kon helaas onze dames niet de hele wedstrijd blijven aanmoedigen omdat er ook voor hen een belangrijke wedstrijd op het programma stond: Heren 1 speelde diezelfde avond even verderop bij OZV in Harmelen. Bij winst zou Heren 1 het kampioenschap mogen vieren! Ook hier een goed gevulde zwemzaal met d’ELFT-supporters en een team dat zin had om te spelen én te winnen. En winnen deden ze: met 7-12 en de bijbehorende drie punten werden de mannen dubbel en dwars kampioen! Ricardo, Richard en heren: gefeliciteerd!

Een deel van Heren 4 dat bij deze wedstrijd aanwezig was, vierde een dubbel feestje: nadat er diezelfde middag in eigen bad ruim van Z&PC De Gouwe werd gewonnen (14-4), verloor de directe tegenstander (De Reigers) van WZC. Met 48 punten uit 19 wedstrijden staat Heren 4 aan kop en is het onmogelijk om hen daar nog van af te stoten. Gefeliciteerd!

Laatste speelronde

Zaterdag 13 april worden de laatste waterpolowedstrijden van dit seizoen gespeeld. Dat laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Zorg dus dat je (na je wedstrijd) aanwezig bent in het clubhuis van d’ELFT want er staat een mooi wedstrijd- en feestprogramma klaar:

Extra aandacht voor onze Jeugd-BJ en Heren 3: beide teams kunnen kampioen worden en alle support is welkom!

Naast alle waterpolowedstrijden vinden er gedurende de avond allerlei feestelijkheden plaats voor zowel d’ELFT-leden als onze trouwe supporters. En uiteraard wordt er lekkere muziek verzorgt tot in de vroege uurtjes. Daar wil je bij zijn!