[13 apr] Waterpolo Seizoensafsluiting

Waterpoloërs van d’ELFT opgelet: zaterdag vindt de laatste speelronde plaats én maken er wederom teams kans op het kampioenschap. Daarna sluiten we het seizoen in stijl met elkaar af. Daar wil je bij zijn! Lees hier alles over deze dag.

(Kampioens)wedstrijden

Om 16.00 uur gaat onze Jeugd-CJ te water in eigen bad en spelen ze hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen ZVL-1886. Aansluitend speelt Heren 6 tegen De Lansingh, gevolgd door Dames 3 om 17.30 uur tegen BZ&PC. De B-meiden mogen nog één keer knallen tegen ZPB om 18.15 uur, waarna Dames 2 het opneemt tegen BZ&PC. Dames 1 mag, ondanks het gemiste kampioenschap, met opgeheven hoofd het seizoen afsluiten in eigen bad tegen ZPC Numansdorp. Heren 1 sluit deze speelronde in Kerkpolder af met hun wedstrijd om 20.30 uur tegen De Reigers.

Zaterdag speelt Heren 3 hun kampioenswedstrijd om 15.00 uur tegen Z&PC Rotterdam/Ragnar in Sportfondsenbad R’dam-Noord. Ook de jongens uit de Jeugd-BJ gaan die middag voor het kampioenschap! Zij spelen om 16.45 uur tegen WSG NieMo in het Polderbad. Voor deze wedstrijden hopen we op veel support!

Buiten Delft speelt Heren 3 hun kampioenswedstrijd om 15.00 uur tegen Z&PC Rotterdam/Rangar in Sportfondsenbad R’dam-Noord. En ook de jongens uit de Jeugd-BJ gaan zaterdag voor het kampioenschap! Zij spelen om 16.45 uur tegen WSG NieMo in het Polderbad. Voor deze wedstrijden hopen we ook weer op veel support. Om 17.15 uur speelt de Jeugd-EG hun laatste wedstrijd in Waddinxveen tegen Z&PC De Gouwe. De heren uit het vierde, zevende en vijfde herenteam spelen eveneens ‘uit’. Heren 4 om 18.15 uur in Nieuwkoop tegen De Plas (de mannen zijn al kampioen!), Heren 7 mag om 18.30 uur te water in Leiderdorp tegen Aquadraat en Heren 5 speelt om 20.00 uur tegen WZC in Zoetermeer.

Na alle wedstrijden hopen we alle d’ELFT-waterpoloërs en trouwe supporters te mogen ontvangen in het clubhuis waar we gezamenlijk het seizoen feestelijk afsluiten.

seizoensafsluiting

Uiteraard is er deze dag veel goede muziek, zijn er lekkere hapjes en koele drankjes, maar er is meer! Dit is het feestprogramma van zaterdag:

19.00 uur: Uitreikingen Jeugdteams (Jeugd-EG, -DG, -CJ en -BM);
21.30 uur:
 Uitreikingen Jeugd-BJ & Seniorenteams;
21.45 uur: Uitreiking Fred van der Zwan Wisselbokaal: ‘Talent van het Jaar’ en uitreiking ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

Er is een speciaal barrooster gemaakt voor tijdens het feest, dit is een vervolg op het huidige barrooster. Dus, LET OP: het huidige (reguliere) barrooster van zaterdag 13 april blijft geldigNa Heren 1, om 23.00 uur, gaat het barrooster volgens het feestprogramma in. De desbetreffende vrijwilligers zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Tot zaterdag!


N.B.: Het is mogelijk dat dit programma in de aanloop naar de Seizoensafsluiting wordt aangepast. Houdt daarom de site, Facebookpagina of het Instagram-account (@d_elft) in de gaten.