[17 apr] Meld je nu aan voor de clinic van topzwemster Valerie van Roon!

Altijd al training willen hebben van een topzwemmer? Meld je dan nu aan voor de zwemclinic van woensdag 17 april a.s. in het Kerkpolderbad. Niemand minder dan Valerie van Roon zal die dag een speciale training verzorgen!

Valerie van Roon is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de beste sprintsters van Nederland. Haar doorbraak had ze in 2014 toen ze in Dordrecht bij de Europese Jeugdkampioenschappen brons won op de 50m vrije slag. In 2017 werd ze met het Nederlands estafetteteam Europees kampioen op de 4x50m vrije slag in een wereldrecord en een jaar later stond ze met hetzelfde team op het podium (zilver) bij de wereldkampioenschappen. Extra leuk om te vermelden is dat Valerie haar zwemcarrière is gestart bij d’ELFT!

Valerie van Roon

Tijdens de clinic op 17 april zal Valerie alle geheimen over een goede start & onderwaterfase met ons delen. Ze zal daarbij niet alleen vanaf de kant aanwijzingen geven, maar ook het water in duiken om van alles voor te doen. Alle wedstrijdzwemmers zijn welkom om mee te doen, van de jongste minioren tot de oudste masters!

Voor deze speciale training hebben we het bad dit keer van 17.00 tot 19.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de groep over beide uren verdeeld of zal de hele groep tegelijk kunnen zwemmen.

Inschrijven voor de clinic kan via dit formulier. Zorg ervoor dat je je inschrijft voor zondag 14 april 20.00 uur zodat het programma kan worden afgestemd op het aantal aanwezigen. Kosten zijn €5,- per zwemmer (kunnen worden voldaan voor of na de clinic).


N.B.: alleen deelnemers die zich hebben ingeschreven kunnen meedoen aan de clinic.