Nieuwe spelregels waterpolo: schrijf je in voor een clinic!

Waterpoloërs en ouders opgelet: met ingang van 1 juni a.s. worden in heel Nederland de nieuwe FINA-regels ingevoerd. Daarvoor organiseert de landelijke scheidsrechterscommissie, samen met de KNZB, in mei en juni verschillende clinics door het hele land waarin jij kennismaakt met de nieuwe regels.

Spelers, trainers, coaches, ouders, w-officials, iedereen is welkom om zich aan te melden voor een gratis clinic. Zo gaan we goed voorbereid naar de zomertoernooien en kunnen we goed oefenen voor komend seizoen.

Als official is het uiteraard ontzettend belangrijk dat je weet wat er gaat veranderen: jij gaat tenslotte het spel leiden. Zorg daarom dat je bij een van de vele clinics aanwezig bent. Waar dat is, mag je zelf bepalen – dat hoeft niet per se jouw regio te zijn.

Via de onderstaande link wordt het inschrijfformulier geopend en lees je waar en wanneer de clinics gehouden worden.

Meld je nu aan voor een clinic in jouw omgeving!

.
In een interactieve avond met uitleg van de diverse nieuwe regels word je meegenomen in de veranderingen, ondersteund met beelden van alle situaties. Er worden goede voorbeelden laten zien, oplossingen waarbij spelers de regels niet goed naleven en wat je dan als scheidsrechter te doen staat.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: waterpolo@knzb.nl.


Meer info: knzb.nl/vereniging