Kwiek Sport nieuwe kledingpartner van d’ELFT

Vanaf komend seizoen wordt d’ELFT gekleed door Kwiek Sport. Kwiek werkt samen met sportmerk Robey voor shirts, polo’s en broekjes. Arena is de partner voor onder andere tassen en badjassen.

19 juli: zien, passen en meten

Er zullen een aantal pasavonden worden georganiseerd om iedereen de gelegenheid te geven zijn en haar juiste maat te vinden. Op vrijdagavond 19 juli (de laatste trainingsdag van het seizoen) heb je de kans om te komen zien, passen en meten in het clubhuis. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur kan je terecht. Hier kan je ook direct jouw kleding bestellen op de laptops die er staan.

Vanaf dat moment kun jij je nieuwe clubkleding ook bestellen op www.kwieksport.nl. Ook hier kan je de volledige lijn zien en direct online bestellen. Door op – of snel na – deze pasavond te bestellen loop je bij de start van het nieuwe seizoen al in de nieuwe kleding! Vanaf september zullen er andere pasavonden volgen.

Prijzen

Shirt: € 19,95
Short: € 17,95
Bundel: € 34,95 i.p.v. € 37,90

Polo: € 29,95
Trainer short*: € 24,95
Bundel: € 49,95 i.p.v. € 54,90

Badjas: € 42,45

Rugtas: € 42,45
+ naambedrukking: € 48,90

Sponsormogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om een heel team in het nieuw te steken. We bespreken graag de mogelijkheden om te sponsoren. Mail de sponsorcommissie daarvoor via: sponsor@d-elft.nl. Zij zullen in samenwerking met Kwiek de mogelijkheden met je bespreken.

* Trainer short: short met zakken.