Interlandwedstrijd d’ELFT Jeugd-CJ1

Afgelopen zaterdag speelden de jongens uit de Jeugd-CJ1 een heuse interlandwedstrijd tegen het Griekse Aris uit Thessaloniki. Op uitnodiging van Eric Noordegraaf (trainer RTC en coördinator WOC) speelde het team met veel plezier in De Waterthor, Den Haag.

Het was hard werken voor ons jeugdteam, zeker omdat ze al een wedstrijd in de benen en armen hadden, en er werd helaas verloren met 21-10. Maar het Griekse jeugdteam traint thuis vier uur per dag (!) dus dat is een hele knappe prestatie van onze mannen! En het allerbelangrijkste is dat de jongens met veel plezier enorm hebben liggen vlammen én veel hebben mogen leren.

Coaches Gabi van Eijk, Jelle van der Laan en de ouders zijn dan ook supertrots op het team. Joost, Jamie, Julian, Sam, Desley, Alvin, Casper, Frank, Jorn, Sem en Mate: goed gedaan!

// Foto’s: Eric Noordegraaf en Vivian Vrolijk