Sport mee op afstand!

Fit blijven is een uitdaging nu we niet gezellig met elkaar kunnen zwemmen. Maar d’ELFTenaren zijn inventief als het om sporten gaat, en deze ideeën delen we graag met al onze clubgenoten. Hoe blijf jij fit? Laat het ons weten! Onderaan het artikel lees je hoe.

Gratis livestream

Eerder deze week berichtten we via onze Facebookpagina en Instagram-account al over de gratis livestreams van USWIM. Iedere werkdag om 16:00 uur kan jij thuis meesporten met een echte coach! Livestream gemist of een lekker setje in het weekend herhalen? Na de live-uitzending komen alle oefeningen online.
https://www.uswim.nl/fitblijven/

.

de club op strava

Ben jij meer van het fietsen of hardlopen? Wordt dan nu lid van d’ELFT op Strava en deel jouw resultaten met je team- en clubgenoten! Samen gaan we een hardloop- of fietsuitdaging aan om in vorm te blijven, ook kan je nieuwe prestaties verdienen en zien hoe je ten opzichte van andere deelnemers presteert. Download de Strava-app voor op je smartphone en meld je aan!
https://www.strava.com/clubs/d-elft

.

Heb jij nog meer ideeën? Deel ze via: media@d-elft.nl of tag @d_elft in je post/story op Instagram en @zwempolodelft in je bericht op Facebook. Ook vragen kun je stellen via het bovenstaande e-mailadres.

We kunnen nu dan niet doen wat we het liefste doen: met elkaar het zwembad in duiken, kilometers maken, sprintjes trekken, waterpoloën en wedstrijden spelen.. maar we kunnen wel met elkaar als vereniging blijven sporten. Sporten is belangrijk en we hopen dan ook dat iedereen mee wil doen. Blijf fit (en gezond) in je lijf en in je koppie en doe mee!