d’ELFT Zomerkamp 2023

Save the date: maandag 14 augustus t/m zaterdag 19 augustus 2023 organiseren we weer het d’ELFT Zomerkamp. Er is geen leukere manier om je zomervakantie af te sluiten!

Voor wie is het kamp?
Dit kamp is bedoeld voor zwemmers en waterpoloërs die actief zijn in het sterrenplan, waterpolo en wedstrijdzwemmen vanaf geboortejaar 2012 (10 tot 17 jaar).

Wat kan je allemaal verwachten? 
Het wordt een week vol met leuke en spannende activiteiten. Denk aan: bosspelen, veldsporten en dé legendarische dropping. We verblijven met z’n allen in tenten op een kampterrein van zwembad de Bosberg in Swalmen. Dit 50-meter bad is ook het zwembad waarin wij zullen trainen en vrijzwemmen. Bekijk hier alvast wat foto’s van de locatie.

Meer informatie 
Op de website van d’ELFT zullen we binnenkort ook informatie over het Zomerkamp zetten. Daar kan je bijvoorbeeld gaan bijhouden wie er allemaal meegaan. Ook zal ik daar af en toe leuke nieuwtjes plaatsen over het kamp. Houd de website dus goed in de gaten! 

De kosten voor deze kampweek zijn €175. Dit is inclusief vervoer van en naar de locatie. We hebben een minimaal aantal deelnemers nodig van 30 personen om het kamp door te laten gaan. Geef je tijdig op en probeer ook al je zwemvrienden enthousiast te maken om mee te gaan. Hoe eerder jij je opgeeft, hoe sneller wij kunnen beginnen met de verdere organisatie. 

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen via de mail of telefoon.

Ik heb er zin in! Jullie ook? Aanmelden kan per mail.

Groetjes,
Namens het kamp-team
Jeroen Abbing

d’ELFT Zomerkamp 2018