Februari nadert: jeugtoernooien in zicht

Op zondag 5 februari organiseren we het schoolwaterpolotoernooi (leerlingen van scholen uit Delft en omgeving) en een week later het minipolotoernooi. Dat is voor de jongste leden van verenigingen in onze omgeving. De inschrijvingen voor het schoolwaterpolotoernooi zijn – via de scholen- in volle gang en de inschrijving voor het minipolotoernooi start op korte termijn. 

Op de vrijdagavonden wordt al enthousiast getraind door de schoolkinderen uit de groepen 3-5. We krijgen van ouders, kinderen en scholen positieve reacties. Dankzij een enthousiaste en trouwe vrijwilligersploeg ;-). En jij kunt je bij die gezellige ploeg aansluiten!

Vrijwilligers voor verschillende vrijdagavonden
Mocht je zin en tijd hebben om een vrijdagavond 6-13-20-23 januari of 3 februari je steentje bij te dragen aan een training of bardienstje: meld je even via dit formulier. We kunnen vooral nog goed asisstentie tijdens de training in het water gebruiken!

Vrijwilligers voor de toernooidagen zondag
Daarnaast starten we bij deze onze zoektocht naar vrijwilligers voor de toernooidagen zelf: scheidsrechters, EHBO-ers, barmedewerkers, toezichthouders, opbouw- en afbouwhulp, juryleden, spreekstalmeesters etc. Dus kun en wil jij zondag 5 en/of 12 februari wat betekenen? Graag, meld je aan via dit formulier.

Kom je er niet uit, weet je niet precies wat een taak inhoudt of heb je een andere vraag? Bel of app Annelies: 06 1670 6865 of stel je vraag via de mail: schoolwaterpolotoernooi@d-elft.nl

Dankjewel alvast!