Gaaf: het clubhuis krijgt een make-over. En jij kan helpen!

Onze clubruimte, onze kantine, een plek waar wij als verenigingsleden elkaar voor en na het sporten gezellig treffen. Van vroege ochtenden tot in de late avonduurtjes, ons clubhuis is een belangrijk onderdeel van en voor onze vereniging. Het is inmiddels ruim 12 jaar geleden dat deze ruimte gerenoveerd en opgeknapt is. Wie wat langer kijkt naar de staat van onderhoud zal, net als wij, tot de conclusie komen dat er echt weer wat tijd en liefde in de clubruimte gestoken moet worden. Als we dit goed doen dan kunnen we zeker weer 10 jaar vooruit. Maar daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Een d’ELFT renovatie – Door de leden voor de leden, in de zomerstop van 2024.

In een eerste inspiratiesessie zijn er veel verbeterpunten benoemd. Enkele punten die we zeker aan willen pakken zijn het egaliseren en vernieuwen van de vloer, het bouwen van een nieuwe bar, nieuw meubilair, nieuw lichtplan, elektra vernieuwen, schilderen en verduurzamen.

In een tijd waarin alles duurder wordt is het voor de vereniging belangrijk om te kijken hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en daarbij doen we, als 1 van de grootste vereniging in regio Haaglanden – met bijna 600 leden, doen we een beroep op jullie.

Helpen jullie mee?

Je kunt op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld:

  • In de voorbereiding – Hulp bij de organisatie en coördinatie onder leiding van bouwcoördinator Bas den Dulk.
  • Tijdens de verbouwing in de zomer van 2024 – Hand en span diensten bij het uithuizen, leeghalen, verbouwen, inhuizen en schoonmaken van de clubruimte.
  • Wellicht heb je zelf een eigen bedrijf, of heeft je vader, moeder, tante, oom, opa of oma een bedrijf waarbij ze bereid zijn om te helpen. We kunnen bijvoorbeeld afspraken maken over het leveren van bouwmaterialen of het kunnen ondersteunen vanuit een bepaalde dienst, zoals hulp bij het schetsen/intekenen van de ruimte, inrichten van het nieuw interieur of het verbouwen zelf.

Lijkt het je leuk om met een groep leden wat prachtigs te maken van onze clubruimte? Kan je  de komende maanden af en toe wat uurtjes meedenken, of wil je meer informatie, meldt je dan aan via onderstaande link. Je wordt dan vrijblijvend benaderd door Bas.

Mede namens Bas den Dulk en het bestuur, alvast bedankt voor jullie hulp!

Ron Bakhuis

Voorzitter d’ELFT