Uitnodiging: clinic ‘Train de trainers’

Trainers en iedereen met trainer aspiraties opgelet! Namens de reünisten van DZV100 is er een heel mooi cadeau aangeboden aan d’ELFT in de vorm van een hele toffe clinic! De clinic ‘Train de trainers’ bestaat uit vier avonden en wordt gegeven door Noekie Klein en Hans van Zeeland, beiden oud-waterpolo international. Daar wil je bij zijn!

Noekie Klein won met de Nederlandse waterpolodames goud tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Het seizoen hierop werd ze met Sabadell Spaans Landskampioen en won ze tweemaal de Spaanse beker. In 2010 won ze nog een medaille, dit keer brons tijdens het Europees Kampioenschap in Zagreb. Met ingang van het seizoen 2015-2016 startte ze coach en trainer van de dames van SG waterpolo Den Haag.

Hans van Zeeland won brons tijdens de Olympische Spelen van 1976 in Montreal. Vier jaar later eindigde hij met zijn team op de zesde plek in Moskou. Na zijn tijd als international was hij bondscoach van de Nederlandse waterpolomannen tijdens de Olympische Spelen va 1996 in Atlanta.

Voor wie?

Deze clinic is voor alle huidige en toekomstige d’ELFT waterpolotrainers. Maar ook voor ouders die (incidenteel) coachen én alle andere geïnteresseerden.

Wat?

Een clinic van vier avonden. Dit is een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens de clinic: trainingsopbouw, technieken, tactieken, systemen, coaching, hoe bouw je een goed team?, enz.

Wanneer?

De clinic vindt plaats op de volgende data:

  • Woe 6 dec van 19.00 tot 21.00 uur: Theorie, door Noekie Klein
  • Ma 18 dec van 18.30 tot 20.30 uur: Theorie in de praktijk*, door Noekie Klein
  • Woe 31 jan van 19.00 tot 21.00 uur: Theorie, door Hans van Zeeland
  • Ma 12 feb van 18.30 tot 20.30 uur: Theorie in de praktijk*, door Hans van Zeeland

De inloop van deze avonden is een half uur voorafgaand aan de starttijd.

*Aan de badrand komen oefeningen en situaties aan de orde van de theorie-avonden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze clinic-avonden kan online middels een digitaal formulier. Dit kan tot zondag 19 november a.s., 13.00 uur via de bovenstaande button of deze link: www.aanmeldenclinic.nl


Voor vragen: neem contact op met André Eijk (lid organisatieteam DZV100) , zie hiervoor de contactgegevens in het aanmeldformulier.