[29 dec] Oliebollenmixtoernooi 2023

Save the date, want ook dit jaar organiseren we het d’ELFT Oliebollenmixtoernooi! Hét waterpolotoernooi voor jong en oud, zwemmers en niet-zwemmers, kortom: voor iedereen. Dit jaar wel in een iets ander jasje. Hoe en wat lees je in dit artikel.

Twee toernooien in één

Zowel voor de teams die lekker spelen om de gezelligheid als voor de teams die iets meer waterpolo willen, is er dit jaar een passende invulling. Er wordt als het ware twee toernooien in één georganiseerd. Toernooi A gaat uit van gezelligheid en plezier, Toernooi B biedt naast gezelligheid een meer competitieve waterpolo-ervaring. Zo spelen alle teams met kinderen onder de 12 jaar automatisch in Toernooi A.*

Save the date

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 29 december in Zwembad Kerkpolder. De inloop is om 17.30 uur.

  • Toernooi A: 18.00 – 21.00 uur (finales kunnen tot 21.30 uur duren).
  • Toernooi B: 18.30 – 23.30 uur.

Voorwaarden inschrijving

  • Het team bestaat minimaal uit drie niet-waterpoloërs;
  • Ieder team heeft een ‘aanvoerder’, diegene is het aanspreekpunt van het team voor de toernooicommissie;
  • Dit toernooi is enkel voor d’ELFT-leden en genodigden.

Hulp gezocht

Om het toernooi te kunnen organiseren hebben we versterking nodig. We zoeken vrijwilligers voor de bardiensten, scheidsrechters, jurytafel en mensen die helpen bij het opbouwen voor- en opruimen achteraf. Via dit aanmeldformulier horen we graag op welke manier je wil helpen om het toernooi mogelijk te maken.

Inschrijven voor het toernooi

Solo of een compleet team inschrijven kan via de onderstaande button:

*Toch met Toernooi B meespelen? Geef dit aan in het digitale inschrijfformulier.


Neem voor vragen contact op met de toernooicommissie, via: oliebollenmixtoernooidelft@gmail.com