Vrijwilligers bedankt!

Vandaag (7 dec) is het Dag van de Vrijwilliger. Op deze bijzondere dag willen we graag een oprecht woord van dank uitspreken aan al onze geweldige vrijwilligers bij d’ELFT. Jullie inzet en toewijding vormen het kloppende hart van onze vereniging, en zonder jullie onvoorwaardelijke steun zouden we niet kunnen bloeien.

Een vereniging als de onze gedijt op de vrijgevigheid en passie van individuen die bereid zijn hun tijd en talenten te delen. Van het geven van training tot het bakken van een bitterbal, jullie bijdragen maken echt het verschil!

Als blijk van waardering staat er voor ieder van jullie een kerstpresentje klaar. Het is ons kleine gebaar om onze dankbaarheid te tonen voor alles wat jullie doen.

Nogmaals, hartelijk dank voor jullie onmisbare rol bij d’ELFT!