[19-24 aug] Zomerkamp 2024

Wij kijken al met veel voorpret uit naar volgend jaar.. want dan organiseren we weer het mega gezellige d’ELFT Zomerkamp. Er is geen leukere manier om je zomervakantie af te sluiten! Dus zet deze data maar vast in je agenda: maandag 19 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2024. 

Voor wie is het kamp?
Dit kamp is bedoeld voor zwemmers en waterpoloërs die actief zijn in het sterrenplan, waterpolo en wedstrijdzwemmen van 10 tot en met 17 jaar.

Wat kan je allemaal verwachten? 
Het wordt een week vol met leuke en spannende activiteiten. Denk aan: bosspelen, veldsporten, lekker veel zwemmen en dé legendarische dropping. We verblijven met z’n allen in tenten op een kampterrein van zwembad de Bosberg in Swalmen. Dit 50-meter bad is ook het zwembad waarin wij zullen trainen en vrijzwemmen. Bekijk hier alvast wat foto’s van de locatie.

Meer informatie 
Op de website van d’ELFT zullen we binnenkort meer informatie over het Zomerkamp zetten. Daar kan je bijvoorbeeld gaan bijhouden wie er allemaal meegaan. Ook zal ik daar af en toe leuke nieuwtjes plaatsen over het kamp. Houd de website dus goed in de gaten! 

De kosten voor deze kampweek zijn € 185,- Dit is inclusief vervoer van en naar de locatie. We hebben een minimaal aantal deelnemers nodig van 25 personen om het kamp door te laten gaan. Geef je tijdig op en probeer ook al je zwemvrienden enthousiast te maken om mee te gaan. Hoe eerder jij je opgeeft, hoe sneller wij kunnen beginnen met de verdere organisatie.

Let op: we hebben plek voor 40 deelnemers. Na 40 aanmeldingen kom je op de wachtlijst. Geef je dus snel op!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons via de mail:
zomerkamp@d-elft.nl.

Groetjes,
Namens de kampleiding
Jeroen Abbing