Nu online: juryrooster 2024

De winterstop is bijna voorbij! En dus mogen de waterpoloteams binnenkort weer te water in wedstrijdverband. Om de thuiswedstrijden ook deze seizoenshelft weer goed met elkaar te organiseren vind je hierbij het jury- en spelleiderrooster:

Belangrijke opmerkingen bij het rooster:

◊   Bij wedstrijden van de Jeugd-D zijn er twee spelleiders ingedeeld. Dit is voor het wedstrijdverloop wenselijk gebleken. Iedereen met een jurydiploma mag deze wedstrijden begeleiden (fluiten) als spelleider. Voor de wedstrijden van de Jeugd-E blijft het aantal spelleiders ongewijzigd.

◊   Check geregeld wanneer je achter de jurytafel plaats dient te nemen dit seizoen. Kan je niet? Regel zelf tijdig vervanging!

◊   Dien jij – samen met je mede-jurygenoten – de eerste jurydienst van de wedstrijddag te zitten? Zorg dan dat je een half uur vóór de aanvang van de eerste wedstrijd aanwezig bent. Zo heb je alle tijd om het wedstrijdbad te helpen opbouwen en alle benodigdheden voor de jurytafel in gereedheid te brengen. De toegang tot het zwembad wordt verleend door het team dat de eerste bardienst heeft die dag, dit kan je eventueel terugvinden in het Barrooster.

◊   En denken jullie er ook aan om de scheidsrechter(s) vriendelijk te ontvangen met een drankje?


Op de website: menu > Waterpolo > Wedstrijdinformatie > Juryrooster.