Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen 2017-2018

De wedstrijdkalender van het wedstrijdzwemmen voor seizoen 2017-2018 staat online. Deze is te vinden op http://d-elft.nl/wedstrijdzwemmen/wedstrijdkalender/. Waar mogelijk zal in de komende tijd wedstrijdinformatie worden toegevoegd/gewijzigd, dus hou deze pagina regelmatig in de gaten.

Een paar verschillen ten opzichte van de wedstrijdkalender van vorig seizoen:

  • De VeCo-wedstrijden zijn minder mooi over het seizoen verdeeld. De eerste wedstrijd is al 1 oktober waarna de overige drie wedstrijden kort na elkaar in de eerste kwartaal van 2018 worden gezwommen.
  • De Regiokampioenschappen kortebaan worden dit seizoen in november georganiseerd. Dit vanwege het feit dat de NK/NJJK kortebaan dit seizoen eind december worden gehouden en de regiokampioenschappen dan kunnen worden gebruikt om limieten te zwemmen
  • Voor de junioren-, jeugd- en nieuwe seniorenzwemmers (t/m +/-20 jaar) is er een junioren/jeugd-circuit. Bij deze serie wedstrijden (4x) ligt de nadruk op het zwemmen van 200m’s.
  • De NK langebaan wordt dit jaar eind juni gezwommen. Deze is dus “losgemaakt” van de Swimcup in Eindhoven die in april wordt gehouden.

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. de kalender, neem dan contact op met Diana of Victor.