Heb jij je al ingeschreven voor het zomerkamp?

Dit jaar, van maandag 19 augustus t/m zaterdag 24 augustus, gaan we weer op zomerkamp: een spetterend en gezellig uitje met kamperen in reuzetenten, veel spelletjes, een spannende dropping en natuurlijk veel zwembadplezier! Ga jij ook mee?

We hebben een minimaal aantal van 25 deelnemers nodig om het gezelligste kamp van het jaar te kunnen organiseren. Ondanks de eerste enthousiaste aanmeldingen zitten we nog niet aan dit aantal.

Voor wie is het kamp?
Dit kamp is bedoeld voor zwemmers en waterpoloërs die actief zijn in het sterrenplan, waterpolo en wedstrijdzwemmen van 10 tot en met 17 jaar.

Wat kan je allemaal verwachten? 
Het wordt een week vol met leuke en spannende activiteiten. Denk aan: bosspelen, veldsporten, lekker veel zwemmen en dé legendarische dropping (echt waar, vraag de oudere jeugd of zelfs de senioren er maar eens naar. Iedereen die is opgegroeid bij d’ELFT zal je er met twinkelende ogen over vertellen). We verblijven met z’n allen in grote tenten op een kampterrein van Zwembad de Bosberg in Swalmen. Dit 50-meter bad is ook het zwembad waarin wij zullen trainen en vrijzwemmen.

Kortom, er is geen betere manier om straks jouw zomervakantie af te sluiten!

Bekijk hier alvast wat foto’s van de locatie.

Meer informatie 
Op de website van d’ELFT zullen we binnenkort meer informatie over het Zomerkamp zetten. Daar kan je bijvoorbeeld bijhouden wie er allemaal meegaan. Ook zal ik daar af en toe leuke nieuwtjes plaatsen over het kamp. Houd de website dus goed in de gaten! 

De kosten voor deze kampweek zijn € 185,- Dit is inclusief vervoer van en naar de locatie. Zoals gezegd hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig van 25 personen om het kamp door te laten gaan. Geef je tijdig op en probeer ook al je zwemvrienden enthousiast te maken om mee te gaan. Hoe eerder jij je opgeeft, hoe sneller wij kunnen beginnen met de verdere organisatie.

Let op: we hebben plek voor 40 deelnemers. Na 40 aanmeldingen kom je op de wachtlijst.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op per e-mail, via:
zomerkamp@d-elft.nl.

Groetjes,
Namens de kampleiding
Jeroen Abbing