[3 mrt] Schoolwaterpolotoernooi

De uitnodigingen aan de basisscholen zijn de deur uit en de eerste aanmeldingen komen binnen. Het schoolwaterpolotoernooi ‘24 (editie middenbouw) kan uit de startblokken en we kunnen ons binnen de club verder voorbereiden!

Schoolwaterpolo op zondagmiddag 3 maart
Zondagmiddag 3 maart kunnen kinderen uit de groepen 4-5-6 met een schoolteam meedoen aan ons schoolwaterpolotoernooi. Voor wie het schoolwaterpolotoernooi nog niet kent: hier een terugblik naar een eerdere editie. Aanmelden hiervoor gaat via de scholen, dus kinderen van d’ELFT die willen meedoen: trek je gymdocent aan diens jasje!

In de voorbereiding kunnen de scholieren meedoen aan een eenmalige training die we binnen de vereniging organiseren. (En na afloop hopen we er nieuwe leden aan over te houden 😉 )

Aangepaste / vervallen trainingsuren Jeugd
Die voorbereidende trainingen hebben gevolgen voor ons eigen beschikbare badwater. Dat is immers schaars. We hebben de beperkte uitval zo goed als mogelijk gespreid over de jeugdteams:

  • Vrijdag 16 februari
    Geen waterpolotraining voor de mini’s, E- jeugd (warme bad) en B-jongens & D-jeugd (koude bad).
  • Maandag 26 februari
    Geen waterpolotraining voor de C-meisjes en de D-jeugd
    (Let op: D-tjes mogen op dinsdag 27 feb aansluiten bij de C-teams (meisjes en
    jongens: beide warming up om 19.00 en watertraining van 19.15 – 20.15 uur).

Vrijwilligers en sponsor gezocht
Voor de trainingsavonden en de toernooimiddag zoeken we vrijwilligers. Zowel mensen voor een bardienst, voor toezicht aan de badrand, voor EHBO als trainers en scheidsrechters. Een leuke manier om meer mensen in de club te leren kennen én gewoon plezier te hebben!
Trouwens: een gulle sponsor zou ook meer dan welkom zijn!

Alles over een steentje bijdragen en / of jezelf aanmelden vind je hier.

Vragen?
Neem even contact op met Niek Weustink (speler H5, waterpolojeugdcoördinator en trainer CJ1) of Annelies Engelenburg (trainer CM1).