[10 mrt] d’ELFT Minipolotoernooi

Zondag 10 maart speelt er wéér jonge jeugd waterpolo in Kerkpolder. Onze vereniging is dan aan de beurt voor het minipolotoernooi: een maandelijks toernooi voor en bij alle verenigingen in de wijde omgeving. Hun jongste leden (die nog geen competitie spelen) kunnen dan de eerste waterpolowedstrijden spelen.

d’ELFT ontvangt zondag 10 maart vanaf 14.00 uur de bezoekende verenigingen. Vervolgens spelen de kinderen van 14.15 tot 16.15 uur onderlinge wedstrijden. We informeren onze leden dan ook graag over twee belangrijke zaken hierbij:

Onze mini’s aanmelden
Dit toernooi is natuurlijk óók voor onze eigen mini’s. Alle kinderen die bij Sander trainen op vrijdagavond mogen meedoen. De kinderen (tot 11 jaar) die bij de E-tjes (bij Geerte) meetrainen, maar nog geen wedstrijden spelen, mogen óók meespelen om nog wat meer ervaring op te doen.

> Aanmelden hiervoor kan bij Sander, via: minipolo@d-elft.nl

Hulp nodig
Ook voor dit toernooi is weer hulp nodig van uit de vereniging. Ouders, seniorleden, wedstrijdzwemmers: we kunnen dit niet organiseren zonder vrijwilligers. Op die zondagmiddag hebben we graag mensen achter de bar, zoeken we nog omroepers, opbouwers en scheidsrechters. Heb je een EHBO diploma? Dan kunnen we jouw hulp ook goed gebruiken.

> Heeft u of heb jij een middagje de tijd? Laat ons dat graag weten en meld je aan via dit formulier.

Zijn we er dan?
Bijna, al het goede komt in drieën! Naast het aankomende schoolwaterpolotoernooi op 3 maart (editie middenbouw) en dit minipolotoernooi, staat nog een laatste jeugdtoernooi op de kalender voor dit seizoen. Namelijk het schoolwaterpolotoernooi: editie bovenbouw. Op zondag 23 juni. Die voorbereidingen gaan we ná 10 maart wel eens opstarten. Daarover later meer!


Meer weten? Vraag naar (of vraag het aan) Annelies of Niek.