[1 juni] Sluiting clubhuis – Start renovatie

Het is eindelijk zover! Zoals we jullie eerder hebben laten weten in november 2023, staan we op het punt om ons clubhuis te renoveren. De afgelopen maanden is de keuken al volledig vernieuwd, maar nu is het tijd om de rest van het clubhuis aan te pakken. De planning is rond en zelfs komende week nog worden de puntjes op de i gezet om ervoor te zorgen dat alles goed gaat verlopen. Straks kunnen we zeker weer minimaal 10 jaar vooruit, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Een d’ELFT renovatie – Door de leden, voor de leden, tijdens de zomerstop van 2024.

Het clubhuis zal tijdelijk gesloten zijn vanaf zaterdag 1 juni en heropent op maandag 26 augustus. Tijdens deze 3 maanden kan je op trainingsavonden in de vergaderruimte naast het clubhuis wat drinken. We zullen hier een beperkt aanbod van drank aanbieden. Vanzelfsprekend is de vergaderruimte alleen te gebruiken als deze niet gereserveerd is voor andere verenigingen of activiteiten.

Hieronder vind je een grove planning van de werkzaamheden.

  • 1-2 juni: Leeghalen en demonteren van het gehele clubhuis, inclusief plafond, bar, apparatuur en meubilair. Je hoeft waarschijnlijk niet meer naar de sportschool na deze dagen.
  • 3-9 juni: Voorbereidende verfwerkzaamheden aan kozijnen en kasten.
  • 10-17 juni: Specialistische werkzaamheden zoals elektra, loodgieterswerk, AV en ICT-bekabeling.
  • 17-23 juni: Verfwerkzaamheden.
  • 27 juni – 2 augustus: Egaliseren, gieten en uitharden van de nieuwe vloer.
  • 3-11 augustus: Hout- en bouwwerkzaamheden, zoals het plaatsen van de bar en achterwand ter ondersteuning van Niels Cornelese (Man met de Hamer).
  • 10-18 augustus: Inrichten en schoonmaken van het clubhuis. Gebruiksklaar maken van de nieuwe ruimte.
  • 19-25 augustus: Uitloopweek.

We hebben jullie hulp hard nodig in de verschillende bouwfases en je kunt op verschillende manieren helpen. Als je tijd hebt maar twijfelt of je ergens in bij kunt dragen, neem dan gerust contact op met Bas den Dulk, onze bouwcoördinator, via basdendulk@gmail.com.

Lijkt het je leuk om met een groep leden wat prachtigs te maken van onze clubruimte? Kan je  de komende maanden af en toe wat uurtjes helpen, meldt je dan aan via onderstaande link. Je wordt dan vrijblijvend benaderd door Bas.

Mede namens Bas den Dulk en het bestuur, alvast bedankt voor jullie hulp!

Ron Bakhuis

Voorzitter d’ELFT