Zwemles bij d’ELFT

Voor zwemles in Delft kunnen kinderen uitstekend terecht bij onze vereniging. Wij verzorgen deze lessen in een omgeving waarin de kinderen meteen meekrijgen dat er na het behalen van een zwemdiploma nog veel meer te beleven is in het water. Door de organisatie van evenementen en sociale activiteiten wordt gezorgd dat de kinderen zich thuis voelen bij onze vereniging.

De zwemlessen worden gecoordineerd door de Commissie Elementair Zwemmen. Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u met hen contact opnemen, via leszwemmen@d-elft.nl.

Zwem ABC: zwemslagen en andere vaardigheden

d’ELFT leidt op tot de zwemdiploma’s A, B, C van de Nationale Raad Zwemdiploma’s (NRZ). Voor het Zwem-ABC moeten kinderen vier zwemslagen leren. De enkelvoudige rugslag, de schoolslag, de borstcrawl en de rugcrawl. De enkelvoudige rugslag en de schoolslag gelden als aanvangsslagen, die al bij het A-diploma direct goed moeten worden uitgevoerd. De borstcrawl en de rugcrawl zijn bedoeld als kennismakingsslagen. Hierbij worden voor het A-diploma aanzienlijk minder hoge eisen gesteld. Gaandeweg de opleiding zien we hoe heel jonge kinderen vanuit die eerste spartelingen bij het volgende examen voor het B-diploma al wat meer bedreven zijn. Voor het C-diploma zijn de kinderen tenslotte in staat met een redelijke techniek een korte afstand te overbruggen.

Om u direct aan te melden, gebruik deze link naar het online formulier.