[7 april] Lustrum zwemclinic met Sebastiaan Verschuren & Joost Reijns

Dit jaar viert d’Elft haar 15-jarig bestaan. Dit zal niet alleen met een feest, maar ook sportief worden gevierd! Hiervoor zullen op vrijdag 7 april (voormalig) topzwemmers Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns een zwemclinic verzorgen in het Kerkpolderbad voor alle leden van de zwemploeg van d’Elft. 

Sebastiaan Verschuren & Joost Reijns
Voor diegenen die Sebastiaan & Joost niet kennen: dit zijn twee (voormalig) topzwemmers die in de afgelopen jaren aan vrijwel alle internationale zwemkampioenschappen hebben meegedaan. Ter illustratie een deel van hun erelijst:

Sebastiaan Verschuren
– Europees kampioen 200m vrije slag (2016)
– Europees kampioen 4x200m vrije slag (2016)
– Zilver WK 4x100m vrije slag mixed (Europees record)
– 5e plaats Olympische Spelen 100m vrije slag (2012)

Joost Reijns
– Europees kampioen 4x200m vrije slag (2016)
– Zilver WK kortebaan 4x100m vrije slag (2009)
– Zilver WK 4x100m vrije slag mixed (Europees record)

Zwemclinic
De zwemclinic zal tussen 17u00 en 19u00 worden gehouden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het niveau van de aanmeldingen zal er een indeling worden gemaakt wie op welk tijdstip zal worden verwacht.

Tijdens de zwemclinic zullen ze vooral de ligging in het algemeen en in het bijzonder voor borstcrawl behandelen. Aan het eind van de clinic is er natuurlijk de gelegenheid om tegen deze twee zwemkanonnen te racen.

Na afloop van de clinic wordt IEDEREEN om 19u15 in de bar van het zwembad verwacht. Daar zullen we Sebastiaan en Joost bedanken voor de clinic die ze hebben gegeven en staan we nog even stil bij de promotie van de zwemploeg naar de A-klasse.

Chinees buffet
Na afloop van de zwemclinic zal vanaf 19u30 in de bar van het Kerkpolderbad een Chinees buffet worden geserveerd voor iedereen die wil meeëten. Kosten daarvoor zijn €5,- per persoon en kunnen ter plekke cash worden voldaan.

Aanmelden
Aanmelden voor de zwemclinic en/of het eten moet via het online aanmeldformulier. Deadline voor het aanmelden is zondag 2 april 20u00.