[26/27 aug] Swim to Fight Cancer

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus wordt in Delft het ‘Swim to Fight Cancer – Delft’ evenement georganiseerd.

Swim to Fight Cancer

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil de stichting Swim to Fight Cancer Delft fondsen werven voor kankeronderzoek.

Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om jouw steentje hieraan bij te dragen. Bij de Delft editie van Swim to Fight Cancer zwem je langs het prachtige decor van Delft, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. Samen maken we een vuist tegen kanker.

Jonge, talentvolle onderzoekers

Swim to Fight Cancer is een initiatief van de stichting Fight cancer, die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil met name jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Het specifieke doel van Swim to Fight Cancer is het ondersteunen van jonge, talentvolle onderzoekers met baanbrekend ideeën. Samen maken we een vuist tegen kanker.

Zaterdag 26 augustus 2017 – Kids Swim
Op zaterdag 26 augustus kunnen kinderen van 5 jaar tot 14 jaar (in bezit van minimaal een A-diploma) drie verschillende afstanden zwemmen in zwembad Kerkpolder. Gekozen kan worden voor 250(10 banen), 500(20 banen) of 1000(40 banen) meter.

Zondag 27 augustus 2017 – Swim to Fight Cancer
Op zondag 27 augustus kunnen kinderen vanaf 14 jaar (met een ouderverklaring) en volwassenen 2 km zwemmen in het Rijn-Schiekanaal. Zwemmers van alle leeftijden komen hiermee in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan.

Doe jij ook mee?

Deelnemen kan individueel of als team.
Ga naar https://delft.swimtofightcancer.nl/doemee om je in te schrijven.

Wil je niet mee doen, maar wel doneren, ga dan naar https://delft.swimtofightcancer.nl/doneer