[17 sep] Rabobank Sponsorfietstocht

Op zondag 17 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht weer plaats! Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht in één dag 500 euro verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook (weer) mee!

We vertrekken dit jaar wederom in de ochtend vanaf VV Schipluiden (Tiendweg 3, Schipluiden) voor de tocht van 60 km en verwachten in het begin van de middag terug te zijn. Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 20,- in onze clubkas, met een max van €500,- per vereniging. We zijn dus op zoek naar minimaal 25 deelnemers! Heb je geen zin om te fietsen, maar wil je wel de vereniging steunen? Koop dan je deelname af voor €25 en we storen je nergens meer mee 😉

Dus wil je de vereniging een handje helpen en heb je zin in een sportieve uitdaging? Meld je dan aan via sponsor@d-elft.nl. Vermeld daarbij je naam, emailadres, telefoonnummer en leeftijd. Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je nog meer informatie over de Rabobank Sponsorfietstocht. De website is te bereiken via https://events.rabobank.com/zuid-hollandmidden/SFT17/.

Alvast bedankt voor jullie inzet en tot de 17e!