Inkoopactie d’ELFT caps

Met het nieuwe seizoen voor de boeg willen we jullie uiteraard graag de mogelijkheid geven om met een mooie nieuwe set d’ELFT caps goed voor de dag te komen. Daarom starten we bij dezen een nieuwe inkoopactie voor d’ELFT caps.

Een bestelling plaatsen kan via deze link www.d-elft.nl/caps. De prijs per cap bedraagt 20 euro. Bestellen kan t\m zondag 10 september.

Hou er rekening mee dat caps vanwege het feit dat ze direct bij de leverancier besteld worden normaal gesproken enkel via inkoopacties te bestellen zijn. Zwembroek en badpakken zijn wel het hele jaar door te bestellen via http://d-elft.nl/waterpolo/clubkleding-waterpolo/. De verwachte levertijd is ongeveer 4 weken na het sluiten van de besteldatum. Met het invullen van het formulier ga je een verplichting aan om het aantal opgegeven caps te bestellen.

Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsor@d-elft.nl