Diploma zwemmen 27 maart: Iedereen geslaagd.

Dinsdag 27 maart is er weer diploma gezwommen als onderdeel van het zwem ABC. Deze keer geen sneeuwstorm of ander ongemak, alle kinderen waren netjes op tijd in het zwembad.

Het is altijd leuk om te zien, dat er zoveel belangstelling is vanuit ouders, verzorgers, tantes, ooms, opa’s, oma’s, vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw en ga zo maar door.

De kinderen voor die afzwommen voor het A-diploma waren zoals altijd een beetje gespannen, zeker met al die aandacht vanaf de tribune, maar ze hebben netjes gezwommen en zijn allemaal geslaagd!

Voor het A-diploma zijn geslaagd: Abdilahi, Merhawi, Kay aart, Marnix,Gino, Yilmaz, Liva,Fay, Eva, Sanne, Jayden, Alan, Serhad, Marley, Beritan.

De B- en C-diplomazwemmers hebben duidelijk het verschil laten zien met de A’tjes; deze kinderen hebben veel meer techniek, kracht en ervaring. Het was dan ook heel leuk om naar te kijken.

We zijn er als vereniging  trots op dat zoveel ouders en kinderen kiezen om het volledige ABC te doorlopen. Dat is goed voor het kind, maar ook belangrijk voor de zwemveiligheid.

Voor het B-diploma zijn geslaagd: Jolanda, Belinay, Mika, Magnus,  Rochelainy, Lotus, Yara.

Voor het C-diploma zijn geslaagd: Britt, Thaely, Nadra, Kene, Rayan, Josefien, Nyillah, Ilias, Wina.

Bij het watertrappen gingen ook een paar zweminstructeurs ‘per ongeluk’ het water is, dit werd door de kinderen erg enthousiast ontvangen. We gaan nog kijken of we hier de volgende keer iets leuks mee te kunnen doen.