Een mooi extraatje voor de waterpolocoaches van onze Jeugdteams

Naast verstand van waterpolo wil d’ELFT dat alle trainers goed in staat zijn om kinderen en jongeren te begeleiden, zodat zij met plezier presteren. Een coach is daarbij bijvoorbeeld ook zeer van belang! En daarom heeft d’ELFT speciaal voor de trainers & coaches van de Jeugdteams drie exemplaren van een speciaal werk aangeschaft.

Jeugdcoördinator Patrick van der Mark heeft na afloop van een vrijdagtraining drie exemplaren van ‘Ik, de coach‘ mogen overhandigen aan de trainers/coaches van de jeugdteams van d’ELFT. Het boekje biedt handvatten tijdens situaties waarin het trainen en begeleiden van jeugdspelers niet als vanzelf gaat, en introduceert een stevige basis waarop verder ontwikkeld kan worden. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal hier een speciale workshop aan worden gewijd.

Er staat ons ongetwijfeld een mooi en leerzaam nieuw waterpoloseizoen te wachten!

Marcel van Herpen is auteur van ‘Ik, de coach‘, mede-oprichter van o.a. Centrum voor Pedagogisch Contact en het Nederlands Instituut voor onderwijs en opvoeding (NIVOZ). Daarnaast begeleidde hij in meer dan 20 landen educatieve projecten.