Waterpolojeugdteam d’ELFT DG-1 kampioen!

d’ELFT Jeugdteam DG-1 met hun coach: Bas den Dulk

Zaterdag 7 april speelde het d’ELFT Jeugdteam-DG1 in Waddinxveen een heel spannende wedstrijd tegen Z&PC de Gouwe: met slechts twee doelpunten verschil (!) sleepte het team de felbegeerde drie punten in de wacht en verzekerde zichzelf daarmee het kampioenschap!

Het bleek een spannende wedstrijd en dat is alleen al te zien aan de eindstand: 1-3 voor d’ELFT prijkte deze op het scorebord in zwembad De Sniep. Hulde aan de teamspelers en de begeleiding voor deze zeer verdiende overwinning, dat gaan we tijdens de seizoenafsluiting op 21 april met elkaar vieren! Tot die tijd lekker nagenieten van deze mooie prestatie.


→ Een uitgebreid verslag van deze en alle andere waterpolowedstrijden volgt!
→ Het is t/m maandagmiddag (9 april) 15.00 uur mogelijk om wedstrijdverslagen/-foto’s te delen via media@d-elft.nl.