GEZOCHT: zwemtrainers voor seizoen 2018-2019

Aan het eind van dit zwemseizoen zullen Edward Melger, Christianne Wilmink en Kasper Middel stoppen als zwemtrainer bij d’Elft. Dit vanwege het feit dat hun kinderen gaan stoppen met zwemmen bij d’Elft en/of al even gestopt zijn. Het betekent dat we voor het seizoen 2018-2019 op zoek zijn naar zwemtrainers voor de zwemploeg.

Wellicht dat jij één van onze nieuwe zwemtrainers wilt zijn?

Als zwemtrainer is het je voornaamste taak om de zwemtraining voor een groep zwemmers te verzorgen met een trainingsschema dat je van de hoofdtrainers krijgt. Waar nodig geef je de zwemmers techniekaanwijzingen en pas je het programma aan als dat nodig is.

Wat verwachten we WEL van je als je je aanmeldt:

  • Enthousiasme richting de zwemmers en voor de zwemsport
  • Beschikbaar op één van de zwemtrainingen op het zwemrooster. Er is geen specifieke voorbereidingstijd nodig.

Wat verwachten we NIET van je als je je aanmeldt:

  • (jarenlange) wedstrijdzwemervaring als zwemmer en/of coach. Dit is altijd handig, maar in eerste instantie zijn enthousiasme en de wil om te leren veel belangrijker. Die ervaring komt er vanzelf wel!
  • Dat je gelijk helemaal alleen voor een zwemmersgroep staat. We zullen je goed begeleiden zodat je niet direct in het diepe wordt gegooid
  • Dat je meegaat naar zwemwedstrijden. Dit mag uiteraard wel, maar is absoluut geen “must”

In eerste instantie zijn we op zoek naar trainers voor de dinsdagmiddag en zaterdagochtend. Zie je het zitten om training te geven, maar zijn de dinsdagmiddag en/of zaterdagochtend al bezet in je agenda? Laat dat dan weten! Er kan geschoven worden in het trainersrooster, dus laat dat vooral niet een belemmering zijn om je aan te melden! Oudere wedstrijdzwemmers kunnen bijvoorbeeld ook op maandagavond en/of zaterdagochtend training geven op momenten dat zij zelf niet trainen.

Als je meer informatie wil hebben en/of je wilt aanmelden, stuur dan een mail naar wedstrijdzwemmen@d-elft.nl of neem contact op met Victor den Heijer of Diana de Krom. Uiteraard is het ook mogelijk om een keer mee te lopen met een zwemtraining om van dichtbij alles te kunnen zien.