[17 feb] d’ELFT Minipolotoernooi

Zondag 17 februari is het weer zover, dan organiseert d’ELFT het Minipolotoernooi in Kerkpolder. En niet zomaar een, je mag ook een vriendje of vriendinnetje uitnodigen!

Het toernooi start om 14.00 uur, dan worden er meerdere wedstrijdjes gespeeld in de breedte van het zwembad. De wedstrijden duren 2×3 minuten en na afloop krijgen alle deelnemers een vaantje. Alle deelnemers met ten minste een B-zwemdiploma en van 6 t/m 11 jaar oud kunnen meedoen, jongens én meisjes! Om 16.00 uur sluiten we het toernooi feestelijk met elkaar af.

Graag vragen we iedereen om minimaal 15 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn.

Aanmelden kan via de WhatsApp-groep (welke wordt beheert door Ian Galloway) of via minipolo@d-elft.nl. Vermeld hierbij of je een vriendje of vriendinnetje meeneemt.

Foto boven: zondag 20 januari speelden wij het eerste Minipolotoernooi van 2019 in Alphen aan den Rijn. Van de rook, lasers en muziek waren alle ploegen onder de indruk. Maar onze miniploeg met negen spelers liet zich niet van de wijs brengen en we hebben veel plezier gehad. Daarbij hebben we ook nog eens alle vier de wedstrijden gewonnen, een vaantje welverdiend!

Meer info over het d’ELFT Minipolotoernooi vind je hier.