[16 feb] BHV herhalingstraining voor d’ELFT kaderleden

Kaderleden van d’ELFT opgelet: zaterdag 16 februari wordt de herhalingstraining BHV (Bedrijfshulpverlening) gehouden. Deze vindt plaats van 09.00 tot 14.00 uur in Kerkpolder én het is nog mogelijk om je aan te melden.

De herhalingstraining helpt bij het op niveau houden van kennis en vaardigheden. De herhaling bevat zowel de module Brandbestrijding, Ontruiming & Communicatie (BOC) als Levensreddende Eerste Hulp (LEH). Er wordt geoefend met o.a. het aanleggen van verbanden, reanimatie, stabiele zijligging en ontruiming.

Voor de training hebben inmiddels zes leden zich aangemeld, maar in de cursus is er extra ruimte, tot een maximum van 12 deelnemers. Alle d’ELFT kaderleden die in het bezit zijn van een BHV-diploma zijn welkom op de herhaling, ook zij die een EHBO-diploma hebben.

Wil je meedoen? Geef je dan op bij de secretaris via: secretaris@d-elft.nl.